Youtube
Szukamy do pracy – Kucharz/rka

KUCHARZ / KUCHARKA

Miejsce pracy: Smolarnia k. Trzcianki

Zakres obowiązków:

  • przygotowywanie oraz prezentacja potraw, zestawów menu i bufetów zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami,
  • przygotowywanie dań z karty, respektując życzenia klienta,
  • dbałość o jakość przyrządzonych potraw,
  • przygotowywanie imprez bankietowych.

Od kandydatów oczekujemy:

  • min. 1 roku doświadczenia na stanowisku kucharza lub młodszego kucharza,
  • aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych (warunek konieczny),
  • dbałości o czystość i higienę pracy,
  • dyspozycyjności, samodzielności oraz zaangażowanie,
  • umiejętności pracy w zespole,
  • dyspozycyjności i gotowości do pracy w godzinach popołudniowych i nocnych.

Oferujemy:

  • stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • możliwość rozwoju zawodowego i zdobywania nowych doświadczeń.

Jeśli jesteś zainteresowany(a) pracą w rozwijającej się firmie z branży hotelarskiej i chcesz dołączyć do naszego zespołu, nie czekaj ani chwili dłużej – zgłoś się!

Oferty (cv + list motywacyjny) prosimy składać w formie elektronicznej na adres:

rekrutacja@smolarnia.com.pl,
w tytule wpisując: KUCHARZ / KUCHARKA
lub bezpośrednio w recepcji Hotelu Smolarnia,
Smolarnia 27, 64-980 Trzcianka

Prosimy o zawarcie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do przeprowadzenia procesu rekrutacji (Ustawa z dnia 29.08.1997 O ochronie danych osobowych, Dz. U nr 133, poz. 833).

Dziękujemy za zainteresowanie naszą propozycją. Odpowiemy na wybrane oferty.

image

Jesteś zainteresowany ofertą?

Zadzwoń i zarezerwuj: tel + 48 67 216 33 69
Podaj swój e-mail i numer telefonu, skontaktujemy się z Tobą!

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Telefon (opcjonalne)

Wina Grzegorza Turnaua

Wszystko zaczęło się od Jerzego Turnaua, który był właścicielem ziemskim i twórcą kursów rolniczych we Lwowie. Historia nie pozwoliła na bezpośrednią kontynuację jego dzieła, ale jeden z jego prawnuków –  Zbigniew Turnau – od wielu lat prowadzi duże gospodarstwo rolne, zajmujące się uprawą zbóż i rzepaku, w czym pomaga mu syn Jacek. Korzystna lokalizacja i przyjazny owocom klimat zrodziły wreszcie pytanie: a może wino? Tym bardziej, że jednym z wieloletnich współpracowników Zbigniewa jest Tomasz Kasicki, sadownik i od 2013 również enolog.
Wśród licznych potomków Jerzego Turnaua znalazł się też Grzegorz, który po pradziadku odziedziczył skłonności artystyczne. Odległych, geograficznie i zawodowo, kuzynów połączyła wiele lat temu przyjaźń i wspólne marzenie o powrocie do rodzinnych tradycji. Pewnego dnia panowie Zbigniew, Grzegorz, Tomasz i Jacek postanowili połączyć swoje siły i tak powstała Winnica Turnau.Trwające od 2009 roku nasadzenia oraz remont dziewiętnastowiecznego budynku gospodarczego pozwoliły na stworzenie nowoczesnej winnicy z własną przetwórnią. Fakt, że rzecz dzieje się w Polsce – kraju niekojarzącym się jednoznacznie z winem – skłoniła właścicieli do szukania wsparcia wśród bardziej doświadczonych winiarzy. Zaproszenie do współpracy z Winnicą Turnau przyjął Frank Faust – uznany twórca win z Nadrenii. Winnica składa się z dwóch parceli mających w sumie 17 hektarów, obsadzonych głównie szczepami solaris i johanniter oraz rondo i regent. Dobrze wyposażona wytwórnia i własne laboratorium pozwalają na precyzyjne kontrolowanie wszystkich parametrów wina, na każdym etapie produkcji. W budynku przetwórni powstaje również sala degustacyjna.

Specjalne oferty dla gości wieczoru

image
Wygraj kolejną kolację
Wygraj zaproszenie dla dwojga na kolejną podróż kulinarną do Ameryki Południowej
image
Pokoje w specjalnych cenach
Dla gości wieczoru włoskiego pokoje w atrakcyjnych cenach.

Relacja z majowej kolacji hiszpańskiej

Piękne miejsce, które można porównać z Toskanią.
Do tego autentyczna, prawdziwie toskańska kuchnia.
Testimonial Avatar
Mateusz Poźniak
Przedsiębiorca
Uroczysta oprawa, ekskluzywne Menu, osobiste spotkanie z Szefem Kuchni zrobiły wrażenie na mnie i moich Gościach. Kolacja degustacyjna to dobra okazja, aby w miłej atmosferze porozmawiać nie tylko o biznesie.
Testimonial Avatar
Krzysztof Rauhut
Przedsiębiorca