Youtube Instagram
Smolarnia & Kompany
Przedsmak wiosny

Uwaga, przed Wami nowy cykl kulinarnych doznań – SMOLARNIA&KOMPANY

W związku z waszych zaintersowaniem wracamy do cyklicznych kolacji degustacyjnych, jednak zmieniamy formułę. 
Do udziału we współtworzeniu menu kolejnych edycji SMOLARNIA & KOMPANY będziemy zapraszać najlepszych Szefów Kuchni, abyście mogli kosztować zupełnie nowych kulinarnych kompilacji.

W pierwszej edycji kulinarne moce połączą:

okladka_strona_smolarnia&kompany

Paweł Salamon (Restauracja Smolarnia) iJacek Koprowski (Restauracja FINO – GDAŃSK).
Temat kolacji: PRZEDSMAK WIOSNY

Jak myślicie, co pysznego kryje się pod tym hasłem?
Odkryjcie fantastyczną kuchnię Mistrzów!

Termim: 23.03.2019
Godzina: 19:00

Rezerwacja: +48 67 216 33 69

 


 

POKOJ

Dla gości wieczoru specjalna oferta na POKÓJ DWUOSOBOWY ze śniadaniem 249 zł


 

JESTEŚ ZAINTERESOWANA/Y - WYPEŁNIJ FORMULARZ!

Imię i nazwisko *

Email *

Wiadomość