Youtube
Smaki Piemontu

Kolacja włoska - 26.08.2017, godz. 19:00

Zapraszamy na kolejną kolację degustacyjną w Restauracji Hotelu Smolarnia, w ramach cyklu „Podróże kulinarne”.

Na tą okazję Szef Kuchni Paweł Salamon przygotuje specjalne 5-daniowe menu degustacyjne, inspirowane kuchnią Piemontu, którego smak dopełnią tamtejsze wina.

Zapraszamy Państwa serdecznie na ten wyjątkowy wieczór.

Cena: 220 zł/os.

Menu degustacyjne

Rive Gauche Spumante, bianco
D.O.C. Roero – Malvira

Vitello Tonnato

Roero Arneis Renesio, bianco
D.O.C.G. Roero – Malvira

Halibut Olio Verde

Barbera D’Alba San Michele, rosso
D.O.C. Malvira

Gnocchi Ai Funghi Porcini

Barbaresco, rosso
D.O.C.G. Bosio

Saltinbocca Con Risotto Verdura

Moscato d’Asti, bianco
D.O.C.G. Bosio

Tiramisu inaczej

image

Jesteś zainteresowany ofertą?

Zadzwoń i zarezerwuj: tel + 48 67 216 33 69
Podaj swój e-mail i numer telefonu, skontaktujemy się z Tobą!

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Telefon (opcjonalne)

Menu serwuje zdobywca Kulinarnego Pucharu Polski

image
Szef Kuchni Restauracji Smolarnia – Paweł Salamon – zdobywca tytułu „Wielkopolski Kucharz Roku 2016” oraz Kulinarnego Pucharu Polski. Przedstawiciel młodego pokolenia kucharzy z nowatorskim spojrzeniem na tradycję kulinarną. Inspiracje czerpie z bogactwa regionu, współpracując z lokalnymi producentami oraz ekologicznymi gospodarstwami rolnymi.​

Specjalne oferty dla gości wieczoru

image
Pokoje w specjalnych cenach
Dla gości sylwestrowych pokoje w specjalnych cenach.
image
Sauna nad brzegiem jeziora
Sauna z widokiem na jezioro, w Nowy Rok – gratis!