Youtube
Mistrzowskie Menu Pawła Salamona

28.10.2017, godz. 19:00

Zapraszamy na szczególną kolację degustacyjną, z cyklu „Podróże kulinarne”, do Restauracji Hotelu Smolarnia.

Na tą okazję Szef Kuchni Paweł Salamon przygotuje specjalne 5-daniowe menu degustacyjne, oparte na jego autorskim menu serwowanym podczas Kulinarnego Pucharu Polski 2017, którego smak dopełnią specjalnie dobrane wina.

Zapraszamy Państwa serdecznie na ten wyjątkowy wieczór.

Cena: 220 zł/os.

Pakiet kolacja degustacyjna dla dwóch osób z noclegiem 689 zł

Menu degustacyjne

raki z kawiorem i jarmużem

Cremant d’Alsace Brut Reserve blanc
Pierre Sparr
halibut z papryką i kalafiorem

Chablis les Venerables blanc
A.C. Vieilles Vignes, La Chablisienne
przepiórka z kukurydzą i aronią

Chateau de Bord rouge
A.C. Cotes du Rhone Villages – Laudun, L.C. Brotte
jagnięcina z selerem i musztardą

Chateau Peyre Lebade rouge
A.C. Haut Medoc (Listrac) Benjamin de Rothschild
jabłko z kruszonką i karmelem

Chevalier de St. Andre blanc
A.C. Bordeaux – Moelleux

image

Jesteś zainteresowany ofertą?

Zadzwoń i zarezerwuj: tel + 48 67 216 33 69
Podaj swój e-mail i numer telefonu, skontaktujemy się z Tobą!

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Telefon (opcjonalne)

Menu serwuje zdobywca Kulinarnego Pucharu Polski

image
Szef Kuchni Restauracji Smolarnia – Paweł Salamon – zdobywca tytułu „Wielkopolski Kucharz Roku 2016”,  Kulinarnego Pucharu Polski 2016 oraz 2 miejsca na podium KPP 2017. Przedstawiciel młodego pokolenia kucharzy z nowatorskim spojrzeniem na tradycję kulinarną. Inspiracje czerpie z bogactwa regionu, współpracując z lokalnymi producentami oraz ekologicznymi gospodarstwami rolnymi.​

Specjalne oferty dla gości wieczoru

image
Pokoje w specjalnych cenach
Zarezerwuj: +48 67/216 33 69
image
Sauna nad brzegiem jeziora
Sauna z widokiem na jezioro, w Nowy Rok – gratis!