Youtube Instagram
Dzień Kobiet = kolacja + live cooking
Plan na 8 marca?
Data: 08.03.2019 
Godz: 19:00

Cena: 139 zł/osoba

W cenie:

  • Aperitif
  • Kolacja według sugestii Szefa Kuchni składająca się z przystawki, dania głównego deseru
  • Do wyboru: kieliszek wina (białe lub czerwone) lub piwo 
  • Napoje bezalkoholowe
  • Po kolacji – live cooking Szefa Kuchni Pawła Salamona – temat: owoce morza

Paweł Salamon – Zdobywca Kulinarnego Pucharu Polski 2016 oraz II miejsca w 2017 roku.

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Skontaktuj się z nami:
e: hotel@hotelsmolarnia.pl
t: 67 216 33 69

DZIENKOBIET_priv

JESTEŚ ZAINTERESOWANA/Y - WYPEŁNIJ FORMULARZ!

Imię i nazwisko *

Email *

Wiadomość